Schrijf een bericht voor het gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.161.116.225 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Jaap Peters Jaap Peters uit Lekkerkerk schreef op 20 mei 2018 om 22:59:
Als lid van de Gereformeerde Kerken Nederland (GKN) heb ik enkele jaren geleden de GKV en haar proces verlaten. Ds. van Egmond heeft een goed en gereformeerd geluid laten horen in Amersfoort. Vertroostend voor velen die zich in moeite bevinden. Met hem ben ik bang dat het MVEA-proces binnen de GKV onomkeerbaar is. Ik hoop daarentegen dat de HERE, door zijn Geest, weer vele harten zal terugbrengen en doen buigen voor het normatieve: 'Zo spreekt de HERE'!
Ties Vogel Ties Vogel uit Nieuwerkerk aan den IJssel schreef op 10 mei 2018 om 10:40:
Ik heb de video van Dr van Egmond van 19 april aanschouwd. Hij legt precies de vinger op de zwerende plek. Ik bid en hoop dat de leiders van de GKV het volk terug brengt op het juiste pad en zich als 'minder' opstellen, in plaats van hun eigen mening doordrukken. Bekering is nooit te laat. Ook de GKV'ers zelf moeten hun conclusies trekken en in beweging komen, lees: protesteren als hun eigen kerkenraad dat niet doet. Luisteren naar Gods Woord is meer dan dat Woord als inspiratiebron gebruiken. God is een God van woorden, de Bijbel = Gods Woord. Daar valt niet aan te tornen. Het boek is waar van A tot Z, inclusief zwijgteksten. Twee visies naast elkaar? Dat klinkt zo lief, zo naïef. Maar het is niet in lijn met Gods Woord. Ik wens u allen veel (Bijbelse) wijsheid.
Administrator Administrator uit Amersfoort schreef op 23 april 2018 om 17:55:
Geachte heer Bos, fijn dat u de moeite heeft genomen om wat in ons gastenboek te schrijven. Jammer dat u zich in uw kritiek nogal massief uit. Dit is niet de manier en plaats om een discussie te voeren. Als u een aanvullende reactie van ons wilt, kunt u dit kenbaar maken via ons e-mail adres. Hartelijke groet, comité Samen Gereformeerd
Emo Bos Emo Bos uit Capelle aan den IJssel schreef op 21 april 2018 om 14:13:
Vindt u niet dat u erg negatief bezig bent met uw organisatie? Dit heeft weinig meer met wat wij in zondag 21 belijden te maken. Hopelijk keert u op uw twijfelachtige schreden terug en gaat u meer opbouwend te werk voor de kerk van onze Here.
Jan Kolkman Jan Kolkman uit Berlicum schreef op 20 april 2018 om 19:35:
Het was een goede avond de 19e, fijn om mee te mogen maken we kijken uit naar meer van dit. Sterkte iedereen met de moeites en verdriet wat ervaren word.
Piet Versteegt Piet Versteegt uit Lunteren schreef op 31 maart 2018 om 08:20:
Oh... wat ben ik hier blij mee. Wat een mooi bericht! Eindelijk beweging!? Want ik wil echt gewoon klassiek gereformeerd blijven! Ik kijk ernaar uit en ik kom!