Lezing ds. P. L. Storm

Ds. P.L. Storm, predikant van de GKv te Vroomshoop, zal D.V. woensdag 22 mei a.s., spreken over

Onze belijdenis een dode letter of ons hartelijk geloof?

Gereformeerde kerken aanvaarden vanouds de gereformeerde belijdenissen; de drie formulieren van eenheid. De kerken binden elkaar en hun ambtsdragers hieraan. Maar drukken ze nog echt uit wat we samen van harte geloven? De inhoud verdwijnt geruisloos naar de achtergrond. Er is sprake van functieverlies. Betekent dit dat de inhoud weinig relevant is voor de vragen van vandaag? Of zegt dit functieverlies vooral wat over onszelf?

U bent van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek, na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook zal er een collecte worden gehouden om de kosten te bestrijden. Inloop: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. Bij voorkeur tevoren opgave op: info@samengereformeerd.nl

Deze lezing zal gehouden worden in de Aula van Oud-Leusden, Vlooswijkseweg 2, Leusden.
Direct bij het gebouw zijn een paar parkeerplaatsen. Extra parkeergelegenheid vindt u aan de overkant van de weg.

De powerpoint presentatie van deze lezing.